Klage over Parkeringsafgift
Har du modtaget en parkeringsafgift, som du mener er uberettiget, er du velkommen til at klage. For at vi kan behandle din klage beder vi dig indtaste de ønskede informationer nedenfor.

Klagetelefon: 69607474

Tirsdage og torsdage kl. 10-12.

Klager foretages lettest via hjemmesidens formular eller pr. brev til

Parkering Århus A/S
Havnegade 4.4
Postboks 280
8100 Århus C

Som parkant er man ansvarlig for at man følger parkeringsreglerne beskrevet på skilte og/eller parkeringsautomaterne i det benyttede parkeringsområde.

På parkeringsområder med betalingsparkering, skal den gyldige parkeringsbillet altid placeres synligt og kontrollerbart i forruden.

På parkeringsområder med personale- eller abonnementsparkering, skal den gyldige parkeringstilladelse altid placeres synligt og kontrollerbart i forruden.

På parkeringsområder med tidsbegrænsning, skal p-skiven altid indstilles ved ankomst. Tidsbegrænsningen gælder for alle - også for parkanter med invalideskilt!

Klager, hvor p-billet, parkeringstilladelse eller invalideskilt ikke har været synlig og kontrollerbar i forruden, vil blive afvist, da kontrolafgiften er udstedt korrekt.

Ved kontrolafgifter pålagt efter den 1. juli 2018 kan vores afgørelse af indsigelser ankes til Parkeringsklagenævnet mod et gebyr på 175 kr. www.parkeringsklagenaevnet.dk
Parkeringsafgifts løbenr: * 6-7 cifre
Bilens registreringsnummer: *
Alle felter markeret med * skal udfyldes
© Copyright Parkering Århus A/S 2010 - 2019